Στο τομέα της μελισσοκομίας εξασφαλίζει

Αύξηση παραγωγής:

Η παραγωγικότητα σε μέλι κάθε τοποθεσίας εξαρτάται από πολλούς παράγοντες και σε μια ευρύτερη γεωγραφική περιοχή μπορεί να υπάρχουν μεγάλες διακυμάνσεις παραγωγής.
Απλώστε τα μελίσσια σας σε διάφορες τοποθεσίες και βάλτε το Ζύγι σε γνωστής δυναμικής κυψέλες. Μέσα σε λίγες μέρες θα γνωρίζετε την τοποθεσία που είναι πιο παραγωγική. Μεταφέρετε όλες σας της κυψέλες σ” αυτή την τοποθεσία και αυξήστε δραματικά την παραγωγή σας.

Εξοικονόμηση χρημάτων & χρόνου:

Οι μετακινήσεις στο μελισσοκομείο σας μπορεί να είναι μια ευχάριστη εκδρομή αλλά κοστίζουν. Με το Ζύγι θα περιορίσετε τις άσκοπες μετακινήσεις σας αφού θα μπορείτε να έχετε πλήρη εικόνα της κατάστασης της κυψέλης στην οποία το τοποθετήσατε και κατ’ επέκταση και των υπολοίπων κυψελών. Η μετάβαση στο μελισσοκομείο θα γίνεται μόνο όταν είναι απαραίτητη.

Ασφάλεια:

Με το Ζύγι μπορείτε να τοποθετήσετε τις κυψέλες σας στις πιο απομακρυσμένες περιοχές με ασφαλή τρόπο μέσω του αισθητήρα κίνησης. Αν και δεν είναι οικονομικά εφικτό να ασφαλίσετε όλες τις κυψέλες μπορείτε όμως να περιορίσετε τις πιθανότητες. Σε περίπτωση συναγερμού αρχίστε να μετακινήστε όσο το Ζύγι σας αποστέλνει τις συντεταγμένες που βρίσκετε για να εντοπίσετε τον κλέφτη.

Άλλοι τομείς

Το Ζύγι σχεδιάστηκε να καλύψει ανάγκες μελισσοκομίας αλλά η απομακρυσμένη ζύγιση μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην ιατρική ή σε τομείς όπου χρειάζεται ο έλεγχος παραγωγής-κατανάλωσης.
Η έκδοση web είναι ιδανική και για τον έλεγχο μεγάλων παραγωγικών μονάδων.

Παραμετροποίηση στις ανάγκες σας

Αν έχετε κάποια εφαρμογή της οποίας τα χαρακτηριστικά του Ζύγι είναι παραπλήσια, επικοινωνήστε μαζί μας για να το τροποποιήσουμε έτσι ώστε να ταιριάξει στις δικές σας ανάγκες.