Εφαρμογή για χρήση μέσω internet για κινητά Android και iPhone

Για την εμφάνιση των δεδομένων σε ιστοσελίδα και σε android κινητά η συσκευή κάνει χρήση της πλατφόρμας thingspeak.com. Τα δεδομένα της ζυγαριάς «ανεβαίνουν» στο thingspeak (channel) ανά μία ώρα και εσείς συνδέεστε στην πλατφόρμα μέσω web browser ή την εφαρμογή android για να δείτε τα δεδομένα σε πραγματικό χρόνο.

Aν σας έχουμε δώσει εμείς κανάλι στο thingspeak.

Aν σας έχουμε δώσει κανάλι αποθηκεύστε το παρακάτω αρχείο «http.view» στο android κινητό σας, τρέξτε την εφαρμογή και δηλώστε το channel που σας έχουμε δώσει.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Θέλει παρατεταμένο πάτημα στην οθόνη του κινητού και επιλέξτε αποθήκευση και μετά να επιτρέπεται η εγκατάσταση από άγνωστες πηγές.

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε την πλήρη εφαρμογή http.view για Android. ΠΡΟΣΟΧΗ: Επιλέξτε αυτήν την εφαρμογή εάν σας έχουμε δώσει εμείς το κανάλι.

android

Εάν δεν σας έχουμε δώσει κανάλι channel

Εάν δεν σας έχουμε δώσει κανάλι πρέπει να κάνετε μόνοι σας την εγγραφή στο thingspeak. Δημιουργήστε λογαριασμό και κανάλι (channel) στο thingspeak.com όπως φαίνεται στο βίντεο και επιλέγοντας (non-commercial use).
Δημιουργούμε ένα κανάλι channel για κάθε ζυγαριά με τα εξής 8 πεδία (fields): field1: weight1, field2: weight2, field3: temperature, field4: external temperature, field5: humidity, field6: external humidity, field7: battery, field8: signal. Κάντε save και πηγαίνετε στο API Keys και σημειώστε το write api key.
Δώστε στην ζυγαριά την εντολή 1234,KEY:XXXXX όπου ΧΧΧΧ το write api key από το thingspeak.

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε την παραπάνω εφαρμογή HoneyPI για Android. ΠΡΟΣΟΧΗ: Επιλέξτε αυτήν την εφαρμογή εάν ΔΕΝ σας έχουμε δώσει κανάλι και κάνετε μόνοι σας την εγγραφή.

android

Εφαρμογή για χρήστες μέσω SMS για κινητά Android

Χαρακτηριστικά

Απεικόνιση των δεδομένων πολλαπλών ζυγαριών σε μορφή γραφημάτων και αποθήκευση του ιστορικού.
Τα γραφήματα εμφανίζουν ιστορικό έως 15 ημερών του βάρους, θερμοκρασίας, υγρασίας, μπαταρίας, σήματος.
Δυνατότητα export όλου του ιστορικού σε μορφή excel.

Πώς λειτουργεί

Αποθηκεύστε το παρακάτω αρχείο στο κινητό που δέχεστε τα SMS της ζυγαριάς, τρέξτε την εφαρμογή και προσθέστε μια-μια τις ζυγαριές σας.

Τα δεδομένα εμφανίζονται για κάθε νεοεισερχόμενο sms και όχι τα ήδη υπάρχοντα.
Προσοχή: Καταχώρηση του αριθμού στην εφαρμογή όπως εμφανίζεται στο κινητό σας. π.χ +30697ΧΧΧΧ

Για την ζυγαριά zygi pro

Update version zygi_gr_V1.0.5.apk (March 2018)

Για την ζυγαριά zygi 3G dual

zygi3g_gr_v2.0.5

Οδηγίες χρήσης

Οδηγίες χρήσης για την ζυγαριά zygi 3G dual
Οδηγίες χρήσης για την ζυγαριά zygi pro και zygi basic
Διαφημιστικό φυλλάδιο ζυγαριάς