Το Ζύγι είναι ηλεκτρονική ζυγαριά με τηλεειδοποίηση και ενσωματωμένο σύστημα ασφαλείας. Ενημερώνεστε για το βάρος, την θερμοκρασία και την υγρασία της κυψέλης από το σπίτι σας, μέσω SMS ή διαδικτύου και προστατεύετε τις κυψέλες σας με το προηγμένο σύστημα ασφαλείας.

Μοντέλα

 Περιγραφή

 Αισθητήρες βάρους

Αισθητήρας υγρασίας

με ακρίβεια μέτρησης +-3%

Αισθητήρας κίνησης για ενεργοποίηση συναγερμού όταν πάρει κλίση η συσκευή 10-15 μοίρες

Εξωτερική είσοδος συναγερμού N/O

Θερμοκρασία κυψέλης 

Αυτονομία

Εφαρμογή για κινητά Android-iphone

3 μετρήσεις σε 1 SMS

Αποστολή email

Εμφάνιση σε ιστοσελίδα

2η ζυγαριά

Υποστήριξη δικτύου 3G

2ο υγρασιόμετρο-θερμόμετρο

Είσοδος συναγερμού N/C 

Σειρήνα 110 decibel

Διαστάσεις

Πλήρης Εγγύηση

Τιμή

zygi pro

Γαλβανισμένη μεταλλική κατασκευή με 1 αισθητήρα μέσα σε ξύλινο κουτί 15mm από κόντρα πλακέ θαλάσσης. Προαιρετικά ανοξείδωτος σκελετός AISI 305


1 αισθητήρας 150Kgr.

1 γραμμάριο ανάλυση.

Πιστοποίηση OIML 

1,5 χρόνο με 3 μπαταρίες μεγέθους D 

53x41x10 ή 

51x35x10 εκ

χρόνια

250 ευρώ

zygi 3G dual

Όπως και η έκδοση PRO με επιπλέον 2η ζυγαριά, υποστήριξη δικτύου 3G (υπερ-ευαίσθητος δέκτης) και πολλαπλές εισόδους και εξόδους αισθητήρων


Αισθητήρας 150Kgr.

1 γραμμάριο ανάλυση.

Πιστοποίηση OIML 

1,5 χρόνο με 3 μπαταρίες μεγέθους D 

53x41x10 ή 

51x35x10 εκ

χρόνια

300 ευρώ

* Οι ανωτέρω τιμές δεν περιλαμβάνουν Φ.Π.Α.
** Ζητήστε μας προσφορά για ένταξη στο σχέδιο βελτίωσης.

Γιατί την 3G dual

Δίκτυο κινητής: Οι πάροχοι κινητής τηλεφωνίας συνεχώς αναβαθμίζουν τα δίκτυά τους και στο εγγύς μέλλον θα καταργήσουν εντελώς το 2G. H νέα έκδοση σας εγγυάται πλήρη συμβατότητα και συνέχεια λειτουργίας με όλα τα δίκτυα. Ακόμα, αν στην συγκεκριμένη ζυγαριά τοποθετήσετε την έξτρα κεραία, σας εγγυόμαστε πλήρη λειτουργία σε μέρη χωρίς «καθόλου» σήμα στο κινητό σας!
2η ζυγαριά: Με το 2ο δείγμα επιβεβαιώνεται το αποτέλεσμα. Ακόμα μπορείτε να πειραματιστείτε με διαφορετική ράτσα ώστε να δείτε ποια είναι αποδοτικότερη στην συγκεκριμένη νομή.
Είσοδοι – Έξοδοι: Η νέα έκδοση είναι εξοπλισμένη με επιπλέον αναλογικούς και ψηφιακούς εισόδους – εξόδους για να συνδέσετε διακόπτες συναγερμού, εξωτερική σειρήνα, ελενκτή στάθμης νερού κ.τ.λ.

Extras

κεραία ενισχυτής

Κεραία υψηλής απολαβής για περιοχές με ελάχιστο σήμα.

zygi assembly

Για τους φίλους των κατασκευών μια ζυγαριά pro ή 3G εκτός της μεταλλικής και ξύλινης κατασκευής.

Μετρητής στάθμης νερού

Για να ενημερώνεστε όταν αδειάζει η ποτίστρα. Ιδιαίτερα χρήσιμο στα θυμάρια.

Μαγνητικός διακόπτης

Μαγνητικός διακόπτης για ενεργοποίηση συναγερμού τύπου N/O ή N/C.

Γιατί Ζύγι

Ακίνδυνο στις μέλισσες

Η κατανάλωση είναι τόσο χαμηλή που δεν ενοχλούνται καθόλου οι μέλισσες. Δεν χρειάζονται φορτιστές και ακριβές SLA μπαταρίες.

Οικονομικό

Κάναμε έξυπνο σχεδιασμό με βασικό στόχο την ακρίβεια σε συνδυασμό με το χαμηλό κόστος ώστε να γίνει το Ζύγι προσιτό σε επαγγελματίες αλλά και σε χομπίστες παραγωγούς.

Τεχνική υποστήριξη

Πρόκειται για ελληνικό προϊόν. Σας παρέχουμε εφόρου ζωής τεχνική υποστήριξη και δοκιμαστική περίοδο 1 μήνα. Η μακροχρόνια ενασχόληση με τις ζυγαριές έχουν εξελίξει το προϊόν και μπορούμε πλέον να δίνουμε άφοβα πλήρης εγγύηση 5 ετών!

Ζυγαριά ακριβείας

Το σύστημα ζύγισης είναι βασισμένο σε αλγόριθμο εξομάλυνσης και ισχυρά νεύρα στήριξης με τα οποία επιτυγχάνεται ομοιόμορφο ζύγισμα ακρίβειας ενός γραμμαρίου σε θερμοκρασίες από -10 έως +60°C.

Αξιόπιστο

Εγγυημένη αδιάλειπτη λειτουργία σε ακραίες καιρικές συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας μετά από ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν στα εργαστήρια της εταιρίας πιστοποίησης Labour ΑΕ και από τις ζυγαριές που είναι εγκατεστημένες στο πεδίο. Η ευαισθησία της μονάδας GSM στηρίζεται σε ολοκληρωμένο της Huawei με δυνατότητες λήψης καλύτερες από τα κινητά της αγοράς.

Ευέλικτες ενημερώσεις

Το λογισμικό υποστηρίζει sms-email-web interface. Τα SMS αποστέλλονται σε έως και 3 αποδέκτες την ώρα που εσείς επιθυμείτε. Όλα είναι πλήρως προγραμματιζόμενα τοπικά ή απομακρυσμένα. Για κάθε λειτουργία τα δεδομένα εμφανίζονται και σε γραφήματα.

Δεν χρειάζεστε πλέον ξεχωριστή ζυγαριά και συναγερμό. Προσφέρονται και τα 2 σε μια συσκευή.
Ένας αισθητήρας κίνησης και οι επιπλέον είσοδοι ενεργοποιούν το σύστημα συναγερμού: σε περίπτωση μετακίνησης της ζυγαριάς, ο χρήστης λαμβάνει μήνυμα με τις συντεταγμένες τοποθεσίας του μηχανήματος. Το μικρόφωνο χρησιμοποιείτε για ταυτοποίηση του συναγερμού.

gps

Το Ζύγι δίνει την δυνατότητα συλλογής των δεδομένων ανά όση ώρα θέλετε και στο Internet. Όλες οι προκαθορισμένες ειδοποιήσεις αποθηκεύονται σε μορφή γραφημάτων με πλήρες ιστορικό. Τα μηνύματα από συναγερμό συνεχίζουν να σας έρχονται μέσω SMS. Ο χρήστης επιλέγει σε πια μορφή θα του έρχονται οι μετρήσεις. SMS-WEB-EMAIL.

IoT sensor data logger in graphs

Το Ζύγι βρίσκεται σε ειδικά σχεδιασμένο κουτί κατασκευασμένο από κόντρα πλακέ θαλάσσης πάχους 1,5 εκ. το οποίο προσφέρει επιπλέον στήριξη (νεύρο) για ομοιόμορφο ζύγισμα, επιπλέον προστασία από καιρικές συνθήκες και αδιαφάνεια στον επίδοξο κλέφτη.

μελισσοκομικη ζυγαρια Langstroth

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Ασύρματη μονάδα Quad-band GSM/GPRS της Huawei (Zygi PRO).
Huawei EDGE/GPRS/GSM, DC-HSPA+/HSPA+/HSPA/WCDMA, (Zygi 3G dual)
Αναλογικός μετατροπέας υπέρ-υψηλής ανάλυσης Texas Instruments.
Μικροεπεξεργαστής NXP ARM Cortex M0+ 32bit 48MHz.
Η πλακέτα του κυκλώματος έχει ειδική επικάλυψη για έξτρα προστασία από ακραίες καιρικές συνθήκες.
Οι κολλήσεις πραγματοποιούνται σε ρομποτικό μηχάνημα.
Τα ηλεκτρονικά εξαρτήματα προέρχονται από αξιόπιστους προμηθευτές, όπως οι εταιρίες Farnell και Mouser, και είναι πιστοποιημένα με τα πρότυπα CE και RoHS.

high quality pcb

high quality pcb

Τι είπαν για εμάς

Βασίλης Αλιχός

Πρόκειται για μια ζυγαριά αξιόπιστη η οποία στο κομμάτι της ζύγισης έχει πολύ καλή ακρίβεια. Η ρύθμιση της είναι πολύ εύκολη και ο χρόνος διάρκειας των μπαταριών της υπεραρκετός. Είναι πραγματικά ένα μηχάνημα που από την στιγμή που έπεσε στα χέρια μου, έχει γίνει πλέον απαραίτητο εργαλείο στην μελισσοκομική μου ενασχόληση.
Πηγή: http://alichosbees.blogspot.gr/2015/02/blog-post.html/

Επαγγελματίας μελισσοκόμος, Πάτρα
Άγγελος Νικολουδάκης

Πρόκειται για ένα πάρα πολύ αξιόπιστο μηχάνημα-εργαλείο, σταθερό στην λειτουργία του μεγάλη αυτονομία με 3 ΑΑΑ μπαταρίες (εγώ της έχω ήδη 4 μήνες!!!) ευκολία στις ρυθμίσεις της και πάνω από όλα σε πολύ προσιτή τιμή μιας και έχουμε κρίση!!
Εκεί που αξιόπιστα κινητά τηλέφωνα όπως τα Nokia δεν έχουν σήμα… η ζυγαριά του zygi.gr συνεχίζει αδιάλειπτα και λειτουργεί ορθά! Μπράβο Κύριε Θεόδωρε με έχετε εντυπωσιάσει!
Πηγή: http://athirabees.blogspot.gr/2016/05/blog-post.html/

Επαγγελματίας μελισσοκόμος, Άθυρα Πέλλας
Γιάννης Κοραής

Ένα χρόνο χρησιμοποιώ την ζυγαριά που αγόρασα από το zygi.gr και την συστήνω σε όλους τους συναδέλφους αφου μου στέλνει στοιχεία καθημερινά χωρίς εμπλοκές και σε μοναδική τιμή…
Πηγή: https://www.facebook.com/ΚΤΗΜΑ-Αδαμάντινος-Μελισσοκομικά-προιόντα-Γιάννης-Κοραής

Επαγγελματίας μελισσοκόμος, Χαλκίδα Ευβοίας

Τελευταία Άρθρα

Photos